6/05/2017

TOUKOKUUN PARHAAT

Heippa! Toukokuu meni todella nopeasti, ja nyt mullakin alkoi jo kesäloma. Samalla loppui myös peruskoulu, jonka takia mulla kuviot muuttuukin aika paljon, kun jatkan lukioon. Toukokuu oli mun ja Kuun osalta aika vaihteleva, koska alkukuusta käytiin taas siellä pohjalla. Sieltä kuitenkin noustiin nopeasti, joten toukokuusta jäi päällimmäisenä tosi hyvä fiilis! Palataan nyt kuitenkin katsomaan, mitkä olivat toukokuun kohokohtia!

Toukokuuun...

Paras heppakuva

(c) Sara

Paras tapahtuma/tilaisuus

Toukokuussa kävin vain yhdessä hevostapahtumassa, mutta se oli kyllä kaikinpuolin todella kiva. Olin siis Hevoset Kaivarissa -tapahtumassa, mikä olikin aika once in a lifetime -kokemus. Oli tosi siistiä päästä seuraamaan cityraveja, ja katsomaan muutenkin kaikkia kiinnostavia esityksiä! En ollut ennen tätä käynytkään Kaivopuistossa, joten senkin puolesta oli kiva mennä. Olin siis lauantaina kyseisessä tapahtumassa, joten harmittavasti en päässyt blogipiknikille, joka oli sunnuntaina. Ehkäpä seuraavalla kerralla ;)!

Parhaat kisat

Meidän kisasaldo oli toukokuussa 5 esterataa, ja 2 koulurataa, eli kolmet estekisat ja kahdet koulukisat. Niistä parhaat olivat varmaankin nämä ihan kuun lopussa olleet estekisat Niihamassa. Mentiin niissä 70&80, ja molemmat radat menivät super hyvin. 70 tuli yksi tyhmä virhe, mutta kasikymppi oli ihan super kaikella tavalla! Ehdottomasti paras kasikympin rata tähän asti, ja siitä saatiinkin 0/0 tulos. Sijoitusta ei tullut, mutta tavoite saatiin vallan mainiosti saavutettua, eli puhdas ja tasainen rata!Paras estevalmennus/-tunti

Tämä oli ehdottomasti Tyttelin rataharjoitus Lempäälässä. Siellä mentiin siis Tyttelin ohjauksella kaksi rataa, jotka molemmat sujuivat superisti! Ensin mentiin pienemmällä korkeudella, eli ehkä seiskakymppinä. Se sujui aivan ongelmitta, eikä Kuu kyttäillyt mitään, vaikka melkein kaikki esteet olivat erikoisesteitä! Toinen rata mentiin korkeudella 80-85cm, ja se sujui vielä paremmin. Molemmilla radoilla saatiin hyviä hyppyjä, ja tempo sekä reitti olivat hallinnassa. Super kerta!

Paras kouluvalmennus/-tunti

En osaa sanoa tähän vain yhtä, koska todella hyviä tunteja, jotka ovat menneet ehdottomasti yli muiden, on ollut muutama. Talent Cupin karsintojen jälkeen päätettiin siis ottaa tosiaan Kaisa taas treenaamaan meitä finaalin kouluosuutta varten, ja ai että meno on parantunut huimasti! Huomaan, että aiemmin olen ollut vähän liian lepsu, enkä esimerkiksi ratsastanut heti alusta napakasti. Kaisan tuntien avulla ollaan menty parissa tunnissa paljon eteenpäin, ja nyt Kuu liikkuu oikeasti rehellisessä peräänannossa, eikä ole enää epätasainen edestä. Eli kuun parhaat koulutunnit ovat olleet ehdottomasti kaikki Kaisan tunnit!

Tykätyin IG-kuva


Paras ajo

Olin Leenun kanssa pitkästä aikaa ihan yksin ajamassa yhdellä suoralla, ja alkuun hieman kuumotti, että miten poni käyttäyttyy. Leenu osasi jälleen taas yllättää, ja meni koko reisssun oikein mallikkaasti. Vaikka vastaan tuli pyöräilijöitä ja hevosia, Leenu keskittyi vain omaan tekemiseen, eikä keksinyt mitään omia juttuja. Päästiin ottamaan myös hiittipätkiä, mitkä nekin sujuivat ihan hyvin, ja Leenu pysyi käsissä :D

Mieleenpainuvin hetki

Tämä nyt ei varsinaisesti ole niinkään ratsastuksellisesti tai muutenkaan sellainen mitä yleensä, mutta ei se haittaa! Mieleenpainuvin hetki olikin ehkä se, kun oltiin Kuun kanssa toukokuun puolessavälissä match show'ssa, ja satoi lunta! Ja vielä pari päivää ennen sitä oli ollut se +20 astetta :D  Onneksi se kuitenkin suli melko nopeasti, mutta ei nyt hirveän monesti toukokuussa sada lunta niin, että sitä on maassa viisi senttiä?!

Kuva tosiaan otettu toukokuun puolessa välissä!

Luetuin postaus

Suosituimmaksi postaukseksi nousi toukokuussa postaus Talent Cupin -aluekarsinnoista 300 lukukerralla!

Paras varuste

Vihdoin saapui postissa helmikuussa tilattu uusi turvaliivi, Tipperary eventer pro. Mainitsin joulukalenterissani, että haluaisin tuon liivin, ja kun helmikuussa mulla oli synttärit, me tilattiin se. Kyllähän sillä kieltämättä aika kauan kesti tulla, mutta on se vaan hyvä! Todella kevyt ja mukautuva päällä, eikä estä liikkumista. Se mahtuu myös ihonmyötäisen takin alle, joka iso plussa! Tätä voisi sanoa siis jopa mukavaksi turvaliiviksi!

(c) Oona O.

Mitä teillä jäi erityisesti mieleen toukokuussa?

~Pauliina

2 kommenttia:

 1. Kylläpä teidän kuu kuulosti hyvältä! :) Kuten aina ;) Upeita suorituksia kyllä kaikki mainitut, ja on kyllä niin varmaa tuo teidän suorittaminen, että ihan ihailla täytyy! :)
  Tsemppiä jälleen kerran taas tähän kuuhun, pidän peukkuja pystyssä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, kiva kuulla! ;) Kiitos paljon :) Mutta onhan tuo suorittaminen kyllä varmemmaksi tullutkin, jos vertaa vaikka muutaman kuukauden päähän. Kiitos, ja samoin teille! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :--)