12/25/2016

JOULUKALENTERI #25: JOULUAATON MYDAY




Moikka! Nyt olisi luvassa viimeinen joulukalenteriluukku tältä vuodelta! Toivottavasti teillä oli hyvä joulu, mulla oli ainakin! :) Toivottavasti ootte myös tykänneet tästä joulukalenterista ja aiheet on olleet kivoja! 

Päätin tehdä jouluaatosta mydayn kuvina, joten mennään katsomaan, millainen mun aatto oli :)



    

    

    

    

    











Mitenkä teidän jouluaatto meni? :)

~Pauliina

6 kommenttia:

  1. My day postauksia on aina mielenkiintoista lukea, snäpin kellonajat ja teksit tekee näistä vielä tosi selkeitä! 😊 Kivan oloinem aatto sulla ja huipun näköisiä lahjoja oot myös saanut, oon aivan kateellinen noista FreeJumpeista, haha. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että oli mielenkiintoinen postaus! :) Joo, noi Freejumpit oli kyllä huiput! :D

      Poista
  2. Oi että, miten kivoja lahjoja!! Ei varmasti kyllä ollut pettymys, ihan superkivoja kamoja! :) Nuo Kuun uudet kisavarusteet on kyllä ihanat, toivottavasti tuovat mukanaan hyvää onnea sitten kisasuorituksiin mukaan :)
    Tulipa ihan ikävä joulua tätä lukiessa, tosi hyvin toteutettu postaus :) Kellonajat tuo kätevästi sitä rakennetta näihin, että tietää mihin aikaan mitäkin on tapahtunut ja missä välissä- itsekin tein snapchat mydayn tuossa muutama päivä sitten, ja oli kyllä paljon kätevämpää, kuin perinteinen kuvaaminen kieltämättä! :D Näitä voisi tulla lisääkin blogiisi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti, ei kyllä ollut lahjat pettymys, päinvastoin! :) Jep, toivotaan että hienot varusteet toisi onnea :D! Kiva, että myday oli mieleen, teen kyllä mielelläni näitä enemmänkin! :) Ja munkin mielestä kellonajat selkeyttää aika paljon kuvin toteutettuja mydayta!

      Poista
  3. Mäkin sain freejumpit mutta vaan vaalean sinisenä! Oli kiva nähdä vähän erilainen myday kun yleensä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :--)