12/16/2016

JOULUKALENTERI #16: KUUN VARUSTEIDEN ESITTELY

Moikka, tänään on vuorossa Kuun varusteiden esittely ja ajattelin toteuttaa sen ihan kuvina. Laitan tähän nyt ne "perusvarusteet", mutten ehkä ihan kaikkein pienimpiä, muuten tästä tulisi aika pitkä :D

Satula
Kuulla on tällä hetkellä yksi satula, ja se on Sydneyn yleissatula. Ite ainakin tykkään siitä ja on ollut hyvä sekä koulussa, että esteillä!

Tässä näkyy toi satula ihan hyvin. Poistin vahingossa kuvan, joka piti alunperin laittaa, eli tää saa kelvata ':D

Suitset
Esteillä Kuulla on käytössä pelhamit deltoilla. Nää toimii sillä yleisesti tosi hyvin ja niihin se myöskin tukeutuu mukavasti!


Koulussa ja höntsäilyssä me käytetään Kuulla kolmipala bauchereita.Satulahuovat
Näitä Kuulla onkin aika oaljon, mutta laitan tähän ne, mitä käytetään eniten.

Bvertigo. Tää huopa on aika aktiivisesti iha normikäytössä Niihamassa, sekä kotona. Tää on tosi hyvä ja tossa sään kohdalla sitä vasten on pehmuste, ettei huopa paina säkää.

Fairfield. Tätä ollaan käytetty kisoissa nyt jonkin aikaa. Tän huovan materiaali on tosi kivaa, sillä se siirtää hikeä pois iholta, joten Kuu ei ole niin hikinen tä huovan jälkeen!

Eskadron. Tää me ostettiin messuilta ja on myös ihan normikäytössä.

Fairfield. Myös tässä on se hien pois siirtävä materiaali, joka on tosi hyvä. Tää vaan on ehkä pikkusen nafti Kuulle, kun on pony koon huopa. Käytetään kuitenkin aina välillä tätä, koska on kuitenkin hyvä huopa.

Tän merkkiä en muista, koska tää on jotain 3 vuotta vanha ainakin :D Tää on siis ostettu sille Rosa-ponille sieltä tallilta, missä aloitin ratsastuksen. Tää sopii kuitenkin Kuulle hyvin, joten tykkään käyttää sillä tätä.

Riimut
Kuu on oikee riimujen suurkuluttaja, joten sen riimut ei yleensä kauaa kestä, kun se rikkoo ne aina :D Tässä kuitenkin nyt tänhetkinen riimutilanne.

Tää on Kuun tarhariimu tällähetkellä. Tää onkin säilynyt harvinaisen kauan, sillä ostettiin tää Kuulle, kun mentiin riparille!

Kuljetusnahkariimu. Tää on korjattu jo kerran, koska meni poikki joskus :D Ei kuitenkaan haluttu heittää pois, koska on niin hieno. Tosta edestä on myös lähtenyt noita niittejä jo vähän, koska toi riimu jäi vahingossa kerran tarhaan :D

Tää on "vähän parempi tarhariimu", jota käytetään välillä tarhassa ja sit muuten joissan muissa jutuissa.

Tätä ei oikeastaan käytetä säännöllisesti missään, mutta joulukuvailuissa kiva! 

Suojat&pintelit
Suojina me käytetään maastoilussa ja kotona koulussa Horzen basicsuojia, mutta esteillä ja Niihamassa käytetään Horze Crescendo Aspen jännesuojia edessä ja takana. 

Tässä näkyy noi estesuojat aika hyvin. Erillistä hyvää kuvaa en niistä olisi saanut, koska ne on jo aika likaiset ja kolhuilla. 

Kuulla on myös villa- ja fleecepintelit, jotka laitetaan kylmäyksen jälkeen.

Harjat yms.Loimet
Loimia Kuulla on myös aika paljon, mutta laitan tähänkin ne perus käytetyimmät ja yleisimmät.Kuljetusloimi. Tätä käytetään siis aina kuljetuksessa talvella ja sitten muutenkin Niihamassa tuntien jälkeen kävelyloimena. Tuolla alareunassahan on myös kirjailtuna Kuun nimi. Kuun kisaloimi on samanlainen kuin tää, mutta vain musta ja sinne on kirjailtu kultaisella Bijoux.

Heijastinloimi. Tätä käytetään talvella maastoillessa. Tää on siis Horzen heijastinratsastusloimi tarrakiinnityksellä edestä. On ihan hyvä muuten, mutta ehkä vähän hiostava, koska on vuorellinen. 

Ulko-/sadeloimi. Tää on Kuulla tarhassa aina kylmemmillä ja sateisilla keleillä. Tää on myös Kuun paksuin loimi, koska se ei tarvitse mitään toppaloimea, kun sen karva on niin paksu. Myös tän alareunaan on brodeerattu Kuun nimi.


Kuivatusloimi. Tää on aika uus hankinta, eli superkuivattava loimi. Tää on froteekangasta tai ainakin sen tuntuista, eli kuivattaa oikeesti tosi nopeesti! Tässä on myös kaulakappale ja kiinnitykset myös mahanalta.

Näiden lisäksi Kuulla on vielä pari tavallista fleeceloimea ihan vain karsinaan yön ajaksi.

Muita varusteita Kuulla on vielä koulu-ja panssarivyö, sekä musta ja sininen korvahuppu.

~Pauliina
4 kommenttia:

  1. Tää oli todella kiva postaus!:) kivat noi loimet kun lukee kuu ja kivoja huopia!:)

    VastaaPoista
  2. Toi teijän farifieldin huopa on niin kiva! Mä halusin glaralle myös tollasen�� Ja super kiva postaus!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :--)