9/02/2016

KATSAUS KESÄÄN

Moi!
Nyt ajattelin tehdä katsauksen kesään ja summer bucket listiin. Teen tän ehkä vähän myöhässä, koska  on jo syyskuu, mutta ei se varmaankaan haittaa! Tässä alussa vosin kertoa lyhyesti, kuinka seuranmestarrudet meni, koska en niistä erillistä postaustaa tee, sillä en saanut videoita tai kuvia. Verkka venyi puolituntia pidemmäksi mitä suunnitelin, koska yksi tyttö tippui verkassa ja hänet tultiin hakemaan ambulanssilla. Vaikka käveltiin tosi paljon, Kuu väsähti odotteluun. Radalla Kuu kielsi neloselle(erikoiseste) kerran ja sen jälkeen mun piti tehdä voltti, koska Kuu meinasi lähteä ihan mihin sattuu. Meidät siis hylättiin ja harmitti sinänsä kyllä aika paljon, koska Kuu olisi jaksanut yrittää paremmin, eikä todennäköisesti olisi pöllöillyt, jos verkka olisi ollut sopiva. Ja lisäksi Kuu on pelkällä laidunheinällä, joten sillä ei ihan puhtikaan riittänyt. Nyt kuitenkin ollaan alettu antamaan kauraa yms, että puhti riittää paremmin. Toivottavasti ens kisat menee paremmin! Mutta eiköhän siirrytä vaan postauksen varsinaiseen aiheeseen!

Ratsasta kuolaimettomilla
Tän toteutin oikeastaan parikin kertaa kesän aikana, koska tykkäsin mennä niillä kuolaimettomilla iaka paljon. Kuu jotenkin tukeutui niihin paremmin kun normikuolaimiin ja meni kyllä aina tosi kivasti! Aina kun menin kuolaimettomila, menin myös ilman satulaa.

Tää on jotenkin aika hauska kuva, kun näyttää et mun jalat lähtis tosta kuolaimettoman turparemmistä :D

Ota paljon kuvia
Tää toteutui kyllä myös, kun oikeastaan joka päivä tuli otettua kuvia joko sitten kameralla, tai puhelimella!


Käy jossain kaupungissa, missä et ole käynyt
Tääkin tuli tehtyä, eli kävin Kuopiossa, kun siellä oli siis tuntsarit. Oli kyllä kiva käydä Kuopiossa, kun sinne ei välttämättä muuten tulisi lähdettyä, kun on niin kaukana!


Tee yli 15km maastolenkki
Näin pitkää maastolenkkiä ei tullut tehtyä, mutta normaalia pidemmän maaston tein yhtenä päivänä Nellan kanssa.

Tee maastolenkki ilman satulaa
Tänkin tein aina kun menin uittamaan, koska ratsastin aina ilman satulaa uittopaikalle.


Yömaasto
En varsinaista yömaasto tehnyt, mutta yöratsastuksen kyllä!


Mene yöksi metsään telttailemaan jonkun kaverin kanssa
Ei ihan tää toteutunut, kun ei oikeastaan vain löytynyt sopivaa ajankohtaa tälle.

Vietä koko päivä rannalla
Tätä en myöskään ehtinyt toteuttaa, vaikka olisisn kyllä halunnut!

Mene yöuinnille
Tää tuli toteutettua juhannuksena, kun oltiin mummulassa. Päätettiin mennä kaheltatoista yöllä uimaan ja oli kyllä kiva mennä yöllä, kun en oo ennen ollut yöuinnilla!


Kännykätön päivä
Tääkin vähän jäi :D Olin oikeastaan aika monena päivänä silleen että "Teen sen sit vaikka parin päivän päästä" ja sit se vähän jäikin...

Maista uutta jätskimakua
Maistoin itseasiassa aika montaa uutta jätskiä ja itseasiassa tykkäsin kaikista. Lemppariksi tuli ehkä banaani-toffee!


Opeta Kuulle uusi temppu
Varsinaista temppua (makuulle meno yms.) en Kuulle opettanut, mutta jakkaraan sen totutin. Kesän alussa Kuu siis pelkäsi jakkaraa tosi paljon, kun yritin siitä nousta selkään, mutta nykyään se seisoo ihan paikallaan, kun nousen jakkaralta :)


Pidä vesiosta
Tälle ei myöskään löytynyt sopivaa ajankohtaa, vaikka olisihan se ollut kiva toteuttaa. Ehkä myöhemmin sitten!
Kuva viimekesän leiriltä, kun pidettiin viimeisenä iltana maneesissa vesi-ilmapallosota.

Mene piknikille hevosten kanssa tai ilman
Tää toteutui ilman hevosia. Menin yks päivä mun kaverin kanssa rantakalliolle piknikille. Ei tosin oltu mitään kauhean kauaa, kun siellä oli niin paljon ampiaisia :D

Teemakuvaukset
No jos rippikuvat laksetaan teemakuvauksiksi, niin sitten tää toteutui. Olisin kyllä halunnut tehdä jotkin muutkin, mutta tässä kävi kanssa vähän silleen, että "ens viikolla sitten..." :D


Vietä hyvä kesä
Tää kohta toteutu myös ehdottomasti! Oli kyllä kaikinpuolin ihan superkiva kesä. Kuun kanssa edettiin tosi paljon ja tehtiin muutenkin kaikkea kivaa hevosten kanssa. Tutustuin myös moneen kivaan tyyppiin :)

Menikö teidän kesä kivasti?

~Pauliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :--)