4/23/2018

HEVOSET-MESSUT 2018 - OSTOKSET

Moikka! Lupailin edellisessä messupostauksessa vielä erillistä ostostenesittelypostausta, sillä viime postaukseen en niitä enää viitsinyt mahduttaa. Messuilta kuitenkin tarttui useampikin juttu mukaan, joten mielestäni paras vaihtoehto oli tehdä niille kokonaan oma postaus. Tällä kertaa luvassa siis vuosimallia 2018 oleva hevosmessujen ostostenesittely!

HORZE FLEECELOIMI

Tämä taisi itseasiassa olla ensimmäinen ostos koko messuilta! Kyseinen loimi pisti silmään Horzen ulkona sijaitsevasta outletista, ja koska Kuun kokoa taisi olla vain pari, piti se ostaa täten heti. Periaatteessahan Kuu ei varsinaisesti tarvitse uutta fleeceloimea, mutta kyseinen fleece oli kuitenkin niin ihanan pehmeä ja tosi hyvännäköinen, että varmasti tulee kuitenkin käyttöön! Kyllähän näissäkin pitää olla valinnanvaraa, eikö?

Itseasiassa loimi on ollut jo useampaan kertaan testissä, ja se istuu Kuun päälle erittäin hyvin. Plussaa ehdottomasti on myös se, että edestä kiinnitettäessä loimen saa solkien lisäksi kiinni tarralla. Ja onhan tuo nyt älyttömän söpön näköinen Kuulla, sillä sille sopii niin hyvin myös pinkki väri! Eihän se nyt niiin tammamaiselta näytä tuossa..? :D



BVERTIGO OLIVIA -KISAHOUSUT

Kisahousut olivat ehkä ainoat, joiden ostoa olin jo pitkään suunnitellut ennen messuja. Edelliset kisahousut ovat olleet mulla jo ihan hyvän aikaa, ja tarkoituksena olikin etsiä housut, jotka olisivat hieman mukavammat päällä, kuin nuo edelliset. Ei siinä, ovat nekin ihan hyvät, mutta päällä ne olivat aika jäykät ja paksut.



Aika pian lauantaina silmiini osuikin Horzen ja BVertigon osastolla nämä ihanat polvigrippipaikkaiset ja korkeavyötäröiset housut. Ne olivat kaikenlisäksi ihan täydelliset jalassa, joten ei tarvinnut kauaa miettiä, lähtevätkö ne mukaan. Mielestäni erittäin kivan lisän tuo siistin ulkonäön lisäksi taskujen päällä olevat timanttiyksityiskohdat! Nämä pääsivät heti myös koeajoon, sillä testasin näitä reilu viikko sitten olleissa kisoissa. Myös ratsastuksessa ne olivat ihan supermukavat ja joustavat, sekä grippipaikat pitivät tosi hyvin. Ennen mulla on ollutkin vain kokogrippipaikkaisia housuja, mutta ainakin noissa housuissa pelkät polvipaikat tuntuivat riittäviltä.



HORZE PLATINIUM -KARVARIIMU

Olen jo pitkään katsellut tällaista riimua Kuulle, sillä mun mielestä karvariimut näyttävät erittäin kivoilta! Kuitenkaan en ole viitsinyt sellaista sille vielä ostaa, sillä Kuu tunnetusti tykkää ottaa mm. mutakylpyjä tai muuten vaan liata itsensä, joten karvariimua ei voisi kovin usein käyttää ainakaan tarhassa, jos sen haluaa pysyvän edes jokseenkin puhtaana..

Löysin tämänkin riimun Horzen outletista, ja se sattui olemaankin ainut jäljellä oleva. Hintaa tällä riimulla oli vain kuusi euroa, joten vaikka pony-koko hieman mietitytti, päätin silti ostaa sen. Yleensä Kuun varusteet ovat kokoa cob/full, mutta kyseinen riimu vaikutti ihan reilun kokoiselta, ja muutamien mittausarvioiden jälkeen olin melko vakuuttunut, että se sopii sille. Tottakai sovitin tätä sitten heti samana päivänä, ja se olikin juuri sopiva Kuulle, jes! Riimun raaskin ottaa käyttöön varmaan vasta lähempänä kesää, kun kurakelit ovat poissa ja riimun säilyminen käyttökelpoisena mahdollisimman pitkään on edes jotenkin turvattu ;)



HORZE&BVERTIGO RATSASTUSSUKAT

Ratsastussukat olivat toinen juttu, minkä lisäsin ostoslistalleni ennen messuille lähtöä. Mulla on ollut paljonkin erilaisia ratsastussukkia, mutta pikkuhiljaa todella monista on kulunut kantapää puhki! Ainakin voi sanoa siis, että ne ovat todella käytetty loppuun asti. Näinpä lähdinkin etsimään messuilta muutamaa paria uusia ratsastussukkia.

Lopulta päädyin ostamaan yhdet Horzen ja yhdet BVertigon sukat, jotka molemmat tottakai mätsäävät mun ratsastushousuihin, mikä tärkeintä ;) Molemmat sukista vaikuttivat todella laadukkailta ja hyviltä, ja niiksi ne myös osoittautuivat ensimmäisillä testikerroilla. Juuri sopivan paksuiset ja pituiset sukat, jotka lisäksi näyttävät ihan kivoilta!



BVERTIGO KORVAHUPPU

Treeneissä käytetään Kuulla aina tavallisia korvahuppuja, ja kisoissa sitten puolestaan äänieristettyjä sellaisia. Treenihuppuvalikoima meillä onkin ihan hyvä, mutta kisahuppuna meillä on tähän asti toiminut pelkästään yksi musta BVertigon äänieristetty huppu.

Messuilta sitten löysinkin täydellisen lisän meidän kisahuppuvalikoimaan! Kyseinen korvahuppu on itseasiassa samanlainen kuin meidän toinenkin kisakäytössä oleva, mutta erivärissä oleva. Meidän kisavärinä on syksystä asti toiminut sähkönsininen, joten kun huomasin juuri siihen mätsäävän korvahupun ja vieläpä äänieristettynä, oli mun pakko ostaa se! Olen tykännyt ihan superpaljon tuosta meidän ekasta BVertigon korvahupusta, joten tiesin, että tämä olisi samaa taattua laatua. Lisäksi tämän myötä meidän sähkönsininen kisa-asu sai sen viimeisen silauksen, joten nyt kelpaa mennä jatkossakin kisoihin tällä outfitilla :)




KINGSLAND FLEECEPAITA

Mulla oli messuilta kiikarissa myös ns. välikausipaita. Siis sellainen, jota voisi käyttää silloin, kun takki on liian kuuma, mutta ohuella paidalla ei vielä tarkene. Etsinnässä oli siis melko neutraalin värinen ja laadukas paita, jota voisi käyttää lisäksi esimerkiksi treenien lisäksi vaikka kisoissa.

Lauantai-illan viimeisillä expokierroksilla käteen jäikin tällainen Kingslandin musta fleece, joka on sekin ollut jo varsin kovassa käytössä näinä parina viikkoina. Materiaali tässä paidassa on ihan äärimmäisen mukavaa ja pehmeää, ja se ei ole päällä ollenkaan hiostava. Olen käyttänyt tätä monessa eri tilanteessa, niin maneesissa kuin kentälläkin, ja se on ollut erittäin hyvä vaihtoehto monenlaisille keleille! Lisäksi hintakaan ei ollut paha Kingslandiksi, ja tämä fleece lähtikin hieman yli 30 eurolla!



MSM&HARJA

Noiden hieman suurempien ostosten lisäksi mukaan tarttui myös pari pikkujuttua, MSM-lisä ja harja.

Ollaan syötetty Kuulle MSM:ää jo pitkän aikaa, ja se on toiminut kyllä erittäin hyvin. Alunperin otettiin kyseinen ravintolisä käyttöön sen takia, että saataisiin parannettua Kuun työskentelyvalmiutta ratsastuksen alussa. Tämän lisäksi MSM:n käytön myötä Kuun harjan laatu on parantunut, joten kaikinpuolin hyvä lisä siis! Messujen aikaan meidän edellinen MSM olikin jo aika lopussa, joten tarjouksesta oli hyvä ostaa uusi!

Harjan taas ostin siitä syystä, että kun sunnuntaina Kuu saapui messuille, oli sen harjapakki jäänyt vahingossa kotiin. Täten mun pitikin käydä nopeasti ostamassa harja, jolla saisi selvitettyä jouhet, sillä ne olivat kuljetuksen (häntäsuojan ja loimen alla siis) aikana menneet hieman sotkuun. Ennestään meillä oli samanlainen harja, mutta sinisenä, joten nyt saatiin oikeanvärinen täydennys meidän muuten pinkkisisältöiseen harjapakkiin :D


Mitä te ostitte hevosmessuilta?

~Pauliina

2 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo fleeceloimi, en kestä :D Sopii Kuulle niin hyvin, vaikka ei ihan poikaväri olekaan ;)
    Jospa minäkin vielä joskus pääsisin messuille shoppailemaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on kyllä super söpö munkin mielestä! :D Kannattaa kyllä mennä joskus kun pääsee, on kyllä käymisen arvoinen!

      Poista

Kiitos kommentistasi! :--)