11/29/2017

TONTTUPONI JA LUMIHANKI

Joulukuu ja joulu ovat aivan kohta jo käsillä, joten ajattelin vihdoin julkaista noin kuukausi sitten otettuja joulukuvia vihdoin tänne bloginkin puolelle! Instagramiin olen niitä jo muutaman tiputellutkin, mutta nyt ei ole ehkä enää liian aikaista omistaa koko postausta niille, sillä onhan jouluun vain alle kuukausia aikaa!

Käytiin tosiaan lokakuun viimeisinä päivinä räpsimässä näitä, kun silloin ainakin meillä päin tuli todella paljon lunta. Onneksi oltiin kerrainkin ajoissa asian kanssa, sillä seuraavat kunnon lumet tulivat oikeastaan vasta tänään! Tuolloin päästiin pari henkitreeniäkin jo ottamaan, mutta tilsakumien puuttuessa ei loppupeleissä kovin hyvin pystytty menemään, ja kun vihdoin saatiin kengittäjä paikalle, lumetkin lähtivät melkein heti. Siirrytään kuitenkin itse kuvien pariin!

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

Tänä vuonna en tee blogiin varsinaista joulukalenteria, vaan puolestaan tarkoituksena olisi tehdä jouluaiheisia erikoispostauksia. Joulukalenterin ajattelin kuitenkin toteuttaa Instagramin  (@raketillakuuhun) puolella, joten ideoita siihen tai erikoispostauksiin voi jättää kommentteihin :)

Mikä kuvista oli suosikkisi? Oletteko te käyneet jo ottamassa joulukuvia?

~Pauliina 

6 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :--)