3/15/2017

STUDIOSSA

Moi! Otettiin tossa muutama päivä studiokuvia, ja ajattelin tehdä niistä ihan oman postauksen. En oo ikinä ennemmin ottanut studiokuvia, joten tää olikin ihan uus juttu mulle. Mun mielestä näistä tuli kuitenkin tosi kivoja! Saatiin onnistumaan myös tallin muuttaminen studioksi hyvin, joten näitä ei tarvinnut juurikaan edes muokata.
Pikaohjeet studiokuviin:

1.Valitse sopiva kuvauspaikka. Sellainen on esimekiksi hoitopaikka, tallin suuaukko, heinäladon suuaukko, tai joku muu avonainen paikka, mihin pääsee luonnonvalo.

2.Tämän jälkeen kuvauspaikan takaa pitää pimentää ikkunat, sekä muutenkin saada tukittua ja sammutettua kaikki valonlähteet. Esimekiksi; Me kuvattiin talliin suuaukolla, joten takana olevan tallin ikkunat ja ovenraot tilkittiin, sekä tietysti sammutettiin valot. Talliin ei saanut mielellään päästä yhtään valoa.

3.Kannattaa valita kuvauspäiväksi auinkoinen sää, sillä silloin korostuu paremmin mustaa taustaa vasten, ja kuvat ovat melkein hyviä sellaisenaan.

Ootteko te ottaneet studiokuvia?

~Pauliina

11 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Olisi itsekkin kiva joskus kokeilla studiokuvausta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kannattaa kokeilla, tällä tekniikalla saa kyllä kivoja kuvia :)

   Poista
 2. No eipä tää nyt ihan studiokuvauksesta käy XD studiokuvauksessa käytetään valoja, heijastimia ja trvittaessa tustalakanoit/-papereita. Tällä menetelmällä kaikki hevosista otetut kuvat voi nimetä studiokuviksi, onhan niissäkin valittu kiva pikka kuvaukselle, aurinkoinen/kirkas päivä ja räpsitty menemään :Dd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos et ole perehtynyt niin et taida tietää, että tuolla "tekniikalla" otettuja kuvia kutsutaan hevoskuvaajien kesken studiokuviksi :)

   Poista
  2. Studiokuviksi kutsutaan kuvia, jotka on otettu esim. Tallin oviaukossa niin, että hevonen näkyy kirkkaana ja tausta on pimeä/musta. :)

   Poista
 3. Tosi kivoja kuvia, etenkin teidän yhteiskuvat! :)

  VastaaPoista
 4. Kuu on jotenkin niin tyytyväisen näköisenä näissä, nauttii auringosta ja elämästä :) Ihana tuo neljäs kuva mielestäni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, munkin mielestä se näyttää niin tyytyväiseltä ja söpöltä noissa kuvissa! :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :--)