2/05/2017

TAMMIKUUN PARHAAT

Moikka! Ajattelin nyt näin vuoden 2017 kunniaksi aloittaa tämän kuukauden parhaat-postaussarjan. Eli jokaisen kuukauden alussa palataan edelliseen kuukauteen ja listataan ne parhaat hetket. Eiköhän vaan palata niihin tammikuun tähtihetkiin!

Tammikuun...

Paras heppakuva


Paras uutinen

Paras uutinen oli varmaankin se, kun sain tietää, että ollaan Kuun kanssa Kaamoscupin minicupfinaalissa(80cm ja alle)!
 Kaamoscupin osakilpailuja oli siis neljä syys-talvella ja ne olivat juuri niitä Niihaman hallikisoja. Finaaliin pääsi yhteensä 17 ratsukkoa yli sadasta. Vaatimusraja oli vähintään 3 puhdasta rataa ja meillä oli 4. Ei kuitenkaan ollut selvää, että jos ylittää tuon kolmen rajan, niin pääsee, vaan se riippui siitä, kuinka paljon puhtaita ratoja on muilla. 
Tämä meidän kvaalautuminen finaaliin tuli ihan yllätyksenä, vaikka syksyllä tavoitteena oli juuri tämä finaali. Syksy oli niin vaikea, että haaveet finaalin suhteen hieman hautautuivat slloin. Nyt kuitenkin noiden viimeisten kisojen ansiosta, joissa saatiin 2 puhdasta rataa, päästiin finaaliin!
Siellä mennään 70cm, koska se on korkein, mistä saatiin puhdas rata.

Voisin nyt vielä mainita toisen uutisen, joka oli todella kiva. Ja se on sellainen, että ollaan menossa taas heppamessuille Kuun kanssa! Osallistun siis taas samaiseen maastakäsittelykisaan ainakin nyt Kuun kanssa. Oon tosi innoissani tästä, sillä onhan se nyt ihan huikeetapäästä taas messuille! Kirjoitan kyllä aiheesta vielä tarkemmin, kun saan lisätietoa, mutta ainakin se on varmaa jo, että ollaan menossa.

Paras varuste

Tammikuun paras varuste on ehdottomasti Freejumpit!
 Olen mennyt niillä nyt kokoajan tammikuussa ja tykkään todella paljon! Jalka pysyy paremmin paikollaan, eikä jalustin liu'u jalassa. 

Paras hevonen/poni

Tämän vastaus on varmaan aika selkeä :D Tammikuun lemppariponi on Kuu, sillä sen kanssa on tullut niin paljon onnistumisia ja varsinkin epäonnistumisien jälkeen ne tuntuu vielä paremmilta! Ollaan Kuun kanssa päästy nyt tammikuuna aikana jo niin paljon eteenpäin ja meidän luottamussuhde on kasvanut entisestään. Tammikuun aikana ollaan päästy nyt myös kunnolla siihen, että pystytään joka tunnilla keskittymään siihen itse tekemiseen, eikä pelkästään ponin hallintaan.Mieleenpainuvin hetki

En osaa sanoa mitään yhtä tiettyä hetkeä, mutta mieleenpainuvimmat hetket ovat olleet ehdottomasti ne, kun kehitys on ollut ihan itse huomattavaa. Yksi esimerkki näistä hetkistä, jonka voisin mainita, on viimeisimmät kisat. Ne siis, joista saatiin 2 puhdasta rataa. Näihin mennessä oltiin tehty muutama viikko töitä Katin kanssa ja silloin jo muutosta oli tapahtunut! Ja tietenkin ne kaikki muutkin hetket, kun selästä huomaa, että juurikin niillä Katin antamilla neuvoilla poni muuttuu aivan erilaiseksi ja paljon paremmaksi.

Tykätyin kuva InstagramissaLuetuin postaus

Tammikuun luetuin postaus oli Välillä pitää ottaa huumorilla- postaus 357 lukukerralla!
Olin koonnut siis tuohon postaukseen erilaisia epäonnistumiskuvia ja paljon siitä toivottiin myös jatko-osaa, Täytyy katsoa, koska toteuttaisin 2.osan ;)

Paras valmennus/tunti

Tää oli aika vaikea valita, sillä moni tunti on mennyt suhteellisen hyvin. Paras tunti oli kuitenkin ehkä torstain estetunti, joka oli siis viimeviikolla. Siellä Kuu ei kertaakaan lähtenyt kovempaa, mitä itse halusin ja muutenkin oli avuilla koko tunnin 110%. Silloin sitä sai jopa käskeä vähän, mikä olikin ihan kiva juttu. Mielummin niin, kuin se, että yritän epätoivoisesti saada ponia kuuntelemaan ja hiljentämään... Tästä tunnista jäi kyllä todella hyvä fiilis ja kaikki tehtävätkin onnistui hyvin, vaikka kääntämistä oli todella paljon!

Paras ajo

Paras ajoreissu oli varmaankin se, kun oltiin Saran kanssa molemmat ajamassa. Kierrettiin ensin kävelylenkki asuinalueen läpi (oli muuten kuumotukset, ettei L kakkaa sinne :D) ja sitten vedettiin kaksi kierrosta pellolla.
 Otettiin myös muutama ihan kunnon hiittipätkä ja kyllähän siitä Leenustakin vauhtia löytyy! Tällä kerralla Leenu ei myöskään koittanut edes hypätä pystyyn ja menikin koko ajon aika iisisti. Toivottavasti ajokerrat rupeaisi olemaan tälläisiä!


Mikä teidän tammikuussa oli parasta?

~Pauliina

12 kommenttia:

 1. Ootteko heppamessuilla molempina päivinä? Mä voitin lipun niin oon tulossa jompana kumpana päivänä. Ois hauska nähdä ees vilaukselta Kuukin ihan livenä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollaan todennäköisesti lauantaina siellä. Ja juu, tuu vaan ihmeessä kattoon, jos oot tulossa sillon! :)

   Poista
 2. Tosi kiva kuukauden parhaat -postaus. Pitäisi itse kehitellä joku tämän tyyppinen.

  VastaaPoista
 3. Mukava postaus, ihanan positiivinen, kun kerroit juurikin niitä parhaita asioita :)! Tosi kiva, että alat tekemään näitä joka kuussa!

  VastaaPoista
 4. Me tullaan chrisun kanssa kanssa hevosmessuille siihen näyttelyhommaan. Vielä kyllä vaiheessa esiinnynkö mää sen kanssa:) olis kiva tutustuu muuten ennen sitä ypäjän leirii jos haluut et tuntis ees jonkun ennen sitä�� -lotta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aa kiva, varmaan sitten saatetaan siis nähdä! :) Ja juu, voidaan kyllä tutustuu!

   Poista
 5. Ihana postaus ja tosi upea tuo eka kuva! ♡
  http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :--)