9/12/2016

ELÄMÄNI HEVONEN

Moikka! Tänään, eli 12.9 tulee tasan vuosi siitä, kun aloitin Kuun vuokraamisen. Eli viimevuonna 12.9 olin koeratsastamassa Kuun ja päätettiinkin samana päivänä, että aletaan vuokraamaan sitä. Oikeastaan kerroin jo aikalailla meidän historian ja alun 8kk yhdessä-postauksessa, joten en sitä ehkä uudestaan kirjoita, mutta oikeastaan teenkin tämän postauksen toisesta näkökulmasta, eli mitä Kuu oikeastaan merkitsee mulle. Postauksen kuvat on eiliseltä, eli sunnuntailta.
Kuu on tosi iso osa mun elämää. Tallilla tulee vietettyä suunnillee viis päivää viikosta. Vaikka olisi huono päivä, Kuu saa aina nauramaan. Kuussa parasta on juurikin se luonne, kiltti ja utelias, mutta aina pilkettä silmäkulmassa! Se oppii myös tosi nopeasti, mikä on ihana huomata mm. ratsastuksessa, että kuinka joku juttu parinkin kerran jälkeen alkaa ainakin jotenkin sujua. Tietysti myös se on kiva huomata, kuinka tässä vuodenkin aikan molemminpuolinen luottamus on kasvanut tosi paljon! Kun ennen se juoksi laitumella pakoon, nyt se tulee laukaten luokse. Tää heijastuu ratsastukseenkin, tietenkin. Nykyään mennään jo usein kerrasta yli vähän pelottavatkin esteet. Täytyy kyllä myöntää, että maastakäsittelystä on ollut tosi paljon hyötyä ja etenkin silloin, kun harjoiteltiin maastakäsittelykisaan messuille, luottamussuhde kasvoi huimasti! Aina ei tietysti mee todellakaan suunnitelmien mukaan, mutta eihän kellään me nappiin joka kerta. Välillä tietysti harmittaa paljonkin, jos vaikka kisasuoritus menee ihan penkin alle, mutta kuitenkin täytyy muistaa, et ne ei oo ainoat kisat ja että Kuun kisakokemus on kuitenkin kohtalaisen vähäistä vielä.  Välillä myös tuntuu, että koko tunti menee ihan alisuorutukseksi, mutta kun seuraavan kerran taas menee ihan super hyvin, palaa aina todellisuuteen siitä, kuinka ihanaa on ratsastaa Kuulla❤️
Mietin käsitettä "elämäni hevonen". Jokainen tietysti voi määritellä sen vähän eritavalla. Itse kuitenkin määrittelisin sen juuri sellaiseksi, mikä Kuu on mulle. Yhteistä aikaa on kertynyt paljon ja molemminpuolinen luottamus löytyy. Se ei ole pelkästään harrastusväline tai kisaväline, toki kaikki kisailut ja tunnit yms. kuuluu asiaan, mutta ne eivät ole ainoat jutut, mitä tehdä sen kanssa. Jonain päivänä voi vaikka vaan lähteä kävelylenkille maastakäsin, tai vaikka silloin kun ei esimerkiksi pysty ratsastamaan, tulee tallille kuitenkin moikkaamaan ja harjailemaan ja syöttelemää. En tietenkään tarkoita, että joka päivä tarvitsisi tulla, mutta vaikka edes muutaman kerran viikossa. Ja ennenkaikkea kuitenkin Kuu on mulle se "erityisin" hevonen, kaikista mulle tärkeistä hepoista.

Koska Kuu on ollut mun elämässä kaikista kauiten ja tiiviimmin, voin sitä kutsua mun "elämän hevoseksi" Ja toki oon Kuun  kanssa kokenut enemmän, kuin muiden, niin ratsastuksessa kuin muutenkin. Ja päällimmäisenä se, että tällähetkellä ainakin tuntuu, että meidän matka ei ole ihan heti loppumassa❤️~Pauliina7 kommenttia:

 1. Onnee vuosipäivän johdosta! Ootte ihana pari :)

  VastaaPoista
 2. Oot kyllä tehnyt Kuun kanssa tosi ihailtavaa työtä! Vielä muutama vuosi taaksepäin se oli niin vauva, etten olisi ikinä uskonut sen olevan tossa tilanteessa näinkin pian :) Ootte kyllä tosi hieno pari, onnea vielä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti paljon!❤️ Ja joo, sillon alussa se oli kyllä vielä kans aika vauva, kun alotin vuokraan sitä :D

   Poista
 3. Vautsi ja onnea!😄 Upee matka on sulla ja Kuulla ollu. On sinne varmasti mahtunut iloja ja pettymyksiä. Voi teitä❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!💗 On mahtunut kumpiakin kyllä paljonkin, enemmän kuitenkin iloja❣️

   Poista
 4. Vautsi ja onnea!😄 Upee matka on sulla ja Kuulla ollu. On sinne varmasti mahtunut iloja ja pettymyksiä. Voi teitä❤

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :--)