4/19/2016

VIIKON 15 HEPPAILUT

Ajattelin tehdä taas tälläisen talliviikkopostauksen, koska kävin viimeviikolla ratsastamassa melkein joka päivä.

Maanantaina mulla oli kavalettitunti Niihamassa Kuulla. Verkassa me tehtiin paljon voltteja käynnissä ja ravissa.  Sitten ruvettiin tulemaan ensin yhtä kavalettia, ja kohta kahta. Tehtävänä oli jatkaa myös esteen jälkeen samaa linjaa, vaikka se ei olisi ollut aivan suora. Lopuksi tultiin vielä pinetä rataa. Kuu oli kyllä erittäin kiva tällä tunnilla ja kuunteli tosi hyvin!
Tiistaina oli Tyttelin esteteho Kuulla. Tehtävät oli aika samoja kuin maanantaina, eli ensin tultiin taas yhtä, sitten kahta ja lopuksi komen esteen rataa. Kuu oli myös tuolloin rauhallinen, mutta pari kertaa alusta otti lähdöt kun Tytteli seiosi liian lähellä Kuun mielestä... :D Tällä kertaa päästiin hyppäämään myös vähän korkeampaa(Kuuta ajatellen) ja oli tosi kiva, kun Kuukaan ei yhtään katsonut, vaikka esteet vähän nousikin. Kolme seuraavaa kuvaa on (c) Nella.
Keskiviikkona menin ratsastamaan Kuuta ihan vain sen tallin pikkukentälle. Tein ihan perusjuttuja, esim. laukannostoja keskihalkaisijalta vuorotellen erisuuntiin, väistöjä ja ravin lyhentämistä ja pidentämistä. Nykyään väistötkin menee jo aika hyvin, kun vertaa, että syksyllä Kuu ei osannut niitä yhtään ! Kuu oli myös tosi rento ja rauhallinen ja lopuksi otin satulan pois ja menin ilman satulaa.
Perjantaina mulla oli 80cm-90cm rataestekurssi Niihamassa. Menin Juipilla ja meni tosi hyvin, paitsi kun saatiin tulla radan jälkeen vielä joku osa uudelleen, niin tipuin silloin, mutta menin kuitenkin heti takaisin selkään. Tehtiin Sennin kanssa videopostaus, joten laitan sen tähän.


Lauantaina mentiin Sennin kanssa Kuulle. Mä ratsastin ensin ja harjoittelin yhtä kouluohjelmaa Kuun kanssa, koska tällä viikolla on Niihamassa Powercup-karsinnat.  Sen jälkeen Senni koitti Kuuta ja sitten vielä mä menin ja tehtiin Kuun kanssa yhtä puomitehtävää,josta se keräskin aika paljon virtaa ja suorastaan imi pelkille puomeille :D

Kuu näyttää tässä ihan kyllästyneeltä XD

~Pauliina7 kommenttia:

Kiitos kommentistasi! :--)