9/12/2017

KAKSI VUOTTA YHDESSÄ

Tänään 12.9 tulee kaksi vuotta täyteen mulla ja Kuulla! 12.9.2015 näin Kuun ensimmäistä kertaa, ratsastin sillä ensimmäistä kertaa, ja myös päätin, että haluan alkaa vuokraamaan sitä. En tajunnut ehkä silloin, että urakka on oikeasti niin iso, mutta jälkeenpäin ajateltuna onneksi en, koska silloin ei välttämättä oltaisi tässä. 

Kahteen vuoteen on mahtunut paljon iloa ja surua, verta, hiekeä ja kyyneliä, mutta onneksi vastoinkäymisten ohella paljon enemmän kuitenkin niitä onnistumisia ja ilonhetkiä, ja onhan tämä kaikki ollut ehdottomasti sen arvoista!

Kaksi vuotta on hevosen kouluttamisessa pieni aika, ja olemme kyllä nopeasti päässeet loppujen lopuksi etenemään, aloitettiinhan me oikeasti ihan nollasta, ja nyt voidaan hypätä ysikympin rataa sujuvasti ja ratsastaa HeB rata 60% tuloksella! Välillä tuntuu siltä, että mennään vaan taaksepäin eikä mikään onnistu, mutta kun vertaa esimerkiksi aina puolivuotta taaksepäin olleeseen taitotasoon, on kehitys huima! 

Käytiin tuossa eilen ottamassa meidän vuosipäiväkuvia, joten jätän tämän tekstin vaan tähän, fiilis toivottavasti välittyy kuvista (ja lopussa olevasta videosta)! ;)

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.


Mikä oli teidän suosikkikuva?

~Pauliina


10 kommenttia:

 1. Onnee teille vuosipäivästä! :) 13. kuva on mun lemppari!

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana postaus kokonaisuudessaan! Kuvat ovat ihan mahtavia samoin video! Aika menee niin nopeasti. Tuntuu että vasta pari kuukautta sitten kirjoitit postauksen teidän puolitoistavuotispäivästä!

  kavioidentahdissa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kiva kuulla että tykkäsit :)! Musta tuntuu kyllä myös siltä että aika lentää, vastahan aloitin vuokraamaan Kuuta ja nyt on jo kaksi vuotta täynnä! :D

   Poista
 3. 1 ja 4 oli suosikkikuvat, vaikka kaikki oli kyllä super ihania. Olette kyllä kehittyneet huimasti yhdessä, onnea kahdesta yhteisestä vuodesta!

  viisiaskellajia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Oi ihania kuvia ja onnea yhteisistä vuosista ❤ Lempparia on vaikea valita, kauniita kaikki!

  VastaaPoista
 5. Milloin tulee kolmas Einola-postaus? :) Ja hienoja kuvia!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :--)