KIRJOITTAJABlogin kirjoittajana toimin minä, Pauliina, 2001 syntynyt tyttö. Asun Tampereen seudulla ja ratsastusta olen harrastanut suunnilleen yhdeksän vuotta. Tällä hetkellä opiskelen ensimmäistä vuotta Tampereen yhteiskoulun lukiossa. 

Aloitin ratsastuksen Vahannan ratsastuskoulussa Ylöjärvellä, jossa kävin kerran viikossa tunneilla. Kolmen vuoden jälkeen siirryin Kartanon tallille Hämeenkyröön, jossa ratsastin pari vuotta käyden ensin kaksi kertaa tunneilla viikossa. Kartanolla sain ensimmäisen vuokraponini , newforest-ruuna Topin, jota sitten liikuttelin 5 kertaa viikossa. Topi jouduttiin kuitenkin myymään vuokrattuani sitä vajaan puolivuotta. Topin jälkeen sain toisen vuokraponin, russ-tamma Liisan, joka oli mulla puolisen vuotta. 
Kartanolta siirryin tämänhetkiseen paikkaan, eli Niihamaan Tampereelle. Lopetin myös Liisan vuokraamisen, sillä se oli jo hieman pieni. 
Kävin Niihamassa puolivuotta tunneilla ja valmennuksissa opetushevosilla, jonka aikana aloitin myös Kuun vuokraamisen. Vuoden 2016 alusta aloinkin käymään pelkästään Kuulla tunneilla Niihamassa, ja siellä käytiin aina vuoden 2017 loppuun saakka.

Tällä hetkellä käymme Kuun kanssa säännöllisesti Lempäälässä kenttäratsastaja Aki Karhanpään estevalmennuksissa, sekä kuukausittaisissa seuraeste- ja kenttävalmennuksissa. Lisäksi meidän kotivalmentaja käy meillä kerran viikossa pitämässä vaihtelevasti koulu- ja estevalmennuksia.

Kilpaillut olen aktiivisesti reilu neljä vuotte, mutta ennen Kuuta minulla ei ole ollut ns. vakiokisaheppaa, vaikka olisi ollutkin vuokraponi. Olen kuitenkin kisannut vuokraponien ohella lisäksi ratsastuskoulun poneilla ja hevosilla. Paras kisamuisto ratsastuskouluajoilta onkin vuoden 2016 tuntiratsastajien mestaruuskisat Kuopiossa, joihin osallistuin Niihaman ponilla Juipilla.


Olen harrastanut ratsastuksen lisäksi myös partiota, suunnistusta, pianon soittoa ja pitkäaikaisimpana tanssia. Tällähetkellä harrastan ratsastuksen lisäksi vain lumilautailua, sillä ratsastus vie suurimman osan mun vapaa-ajasta. Leenun ohella myös raviurheilu on tullut osaksi mun arkea, ja tykkäänkin myös ajaa ratsastuksen lisäksi tosi paljon, sillä se tuo kivaa vaihtelua!

Luonteeltani olen aika sosiaalinen ja tykkään  tutustua uusiin ihmisiin, vaikka saatan olla hieman ujonpuoleinen uusien ihmisten kanssa. Olen myös aika huumorintajuinen ja positiivinen, ja pääsen yleisesti epäonnistumisista nopeasti yli. Olen kuitenkin melkoinen perfektionisti ja otan helposti turhistakin asioista stressiä :D

Olen myös yksi neljästä Playsson.netin junnubloggaajasta, ja tämän blogin ohella päivitänkin lisäksi Junnutiimi-blogia. 

Ota yhteyttä&Somet:

SÄHKÖPOSTI - pauliina.tasala@gmail.com


SNAPCHAT - @paputzi

YOUTUBE - Pauliina TasalaEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi! :--)