5/11/2017

HUHTIKUUN PARHAAT

Meneepä aika nopeasti! Jälleen on kuukausi mennyt, ja kohta on jo kesä. Ei kyllä välillä uskoisi, kun pihalle katsoo! Nyt kuitenkin on aika palata taas katsomaan mitä viime kuussa, eli huhtikuussa oikein tapahtui, ja mitkä olivat parhaat palat siinä!

Huhtikuun...

Paras heppakuva


(C) Essi Ahonen

Parhaat kisat

Huhtikuussa olikin vähän enemmän kisoja, kuin maaliskuussa. Kisasaldo olikin kolmet estekisat, ja yhdet koulukisat. Parhaat kisat olivat ehkä koulukisat. Estekisoista parhaat radat olivat Niihaman kisoissa 14.4 70cm rata, tai se ensimmäinen ysikympin rata Valkeakoskella 29.4, mutta taas ottaen huomioon myös toiset radan samoissa kisoissa, kisakokonaisuutena koulukisat olivat paremmat kuin estekisat.

Koulukisat menivät super hyvin siihen nähden, että niitä on alla tosi vähän, eikä täten Kuulla ole niistä kokemusta. Niissä rata sujui kivasti, ja vaikka Kuu kesittyikin alkuradasta hirnumaan kavereille, parani suoritus loppua kohden tosi paljon. Ensimmäinen helpon B:n startti ja 60%, ei voi olla kuin tyytyväinen!


Paras estevalmennus/-tunti

Tämä oli varmaankin rataharkka, jossa päästiin ensimmäisen kerran hyppäämään ysikympin rataa ikinä Kuun kanssa. Ennen sitä hieman epäilytti, että mitähän siitä oikein mahtaa tulla, mutta ihan turhaan! Kuu meni radan kyllä ihan heittämällä, eikä sille todellakaan tehnyt eikä tee tiukkaa päästä ysikympistä. Kaksi puomia, jotka tulivat, olivat mun mokia, mutta muuten se olikin tosi sujuvaa.  Radan jälkeen fiilis oli kyllä ehkä paras aikoihin, olihan se eka ysikymppi, ja heti meni niin hyvin!

Paras tapahtuma/tilaisuus

Ehdottomasti hevosmessut! Tapansa mukaan messut olivat juuri kaikkea sitä, mitä kannattaa odottaa se vuosi. Laaja expotarjonta, ja hienoja ja monipuolisia esityksiä. Mielestäni oli mukava päästä myös olemaan osa messujen järjestämistä. Se toi messuihin ihan erilaisen fiiliksen, kun oli itse esiintymässä, sekä töissä messuilla. Kaksi päivää on mielestäni myös ehdoton, koska expoa ja esityksiä on niin paljon, että itse en ainakaan ehtisi kunnolla yhdessä päivässä kierrellä ja katsella esityksiä tarpeeksi. Linkki hevosmessupostaukseen.

Paras kouluvalmenns/-tunti

Paras kouluvääntö oli huhtikuun talent-valmennuksessa. Alkuun tehtiin väistöjä, jotka olivat ensin hankalia, mutta kun tehtiin niitä hetki, ne alkoivat menemään tosi hyvin! Tässäkin valkussa tehtiin paljon kulmien työstöä pysähdyksillä, ja ai että Kuu tuli niiden avulla hienoksi! Se rupesi kuuntelemaan tosi hyvin ja liikkumaan kivassa muodossa. Laukatkin menivät ympyrällä oikein mukavasti, ja Kuu säilytti hienosti muodon myös niissä. Tästä valmennuksesta jäi kyllä tosi kiva fiilis!

Paras ajo

Tämä on aika helppo. Teivon hiittikerta oli ehdottomasti kuun paras ajo, koska se oli ainakin huhtikuussa ainut kerta, kun Leenu käyttäytyi (melkein) kokoajan rauhallisesti ja kerrankin asiallisesti! Tämä kerta sai vahvistamaan sen seikan, että kyllä me vielä tämänkin jälkeen radalle mennään, ja ehkäpä sitten myös starttiin jossain vaiheessa!Luetuin postaus

Huhtikuun luetuimmaksi postaukseksi  nousi Leenun hiittipostaus 319 lukukerralla. Linkki postaukseen.

Mieleenpainuvin hetki

Tuntuu, että toistan tätä samaa, mitä ylemmissä kohdissakin, mutta ei anneta sen haitata :D Mieleenpainuvin hetki oli siis varmaankin juuri tuo eka ysikymppi. Sinä hetkenä, kun liideltiin rataharkoissa ysikymppiä, fiilis oli niin hyvä ja muutenkin sanoinkuvaamaton. Vaikka tuo on pieni asia, tiedän, mutta kuinka paljon sen eteen ollankaan tehty töitä! Se tunne, kun oma pitkäjänteinen työ tuottaa vihdoin tulosta, on ihan huikea!

Tykätyin kuva Instagramissa


Paras varuste

Meidän uusi estesatula! Vihdoin tämä tapahtui, eli tosiaan ostettiin Kuulle uusi satula, Globuksen estesatula. Oltiin kuun lopussa satulansovituksessa, ja kahdesta sopivasta vaihtoehdoista tuo osoittautui paremmaksi. Kuun vahna satula oli jo aika epäsopiva, ja haluttiinkin pikaisesti löytää uusi. Onneksi se tapahtui näinkin nopeasti. Tykästyin heti tuohon satulaan, sillä siinä on tosi hyvät tuet, ja sillä on mukava myös vääntää koulua, vaikka estepenkki onkin. Aika täydellinen paketti siis!

Minkälainen teidän huhtikuu oli?

~Pauliina

2 kommenttia:

  1. Teillä on kyllä taas ollut varsin onnistunut kuukausi! :) Mukavia nämä koostepostaukset! Mun suosikki näistä sun suosikeista oli ehdottomasti tuo suosikkikuva, aivan mahtava fiilis ja niin keskittynyt ilme molemmilla! 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No juu, kyllä oli :)! Itsekin tyykkään lukea kyllä paljon koostepostauksia, samoin myös tehdä :) Ja tossa kuvassa Kuu on kyllä kieltämättä niin elementissään ;)

      Poista

Kiitos kommentistasi! :--)