12/07/2016

JOULUKALENTERI #7: RATSASTUSVARUSTEIDEN ESITTELY

Moikka! Seitsemäs luukku ja aiheena mun ratsastusvarusteiden esittely. Päätin toteuttaa tän kuvina ja mennään vaan kattoon, minkälaisia varusteita mä käytän!

Kypärä.
Tärkein, eli kypärä, joka onkin marraskuun suosikit-postauksesta jo tuttu EQ3 Back on track  Mips microfiber-kypärä. Tykkään tosi paljon ja kaiken lisäksi tässä on vielä se Mips-toiminto, joka suojaa aivoja paremmin. Ratsastushousut.
Mulla on kolmet ratsastushousut, joista kahdet on "tavalliset ratsastushousut" ja yhdet talvikeleille ulkohousujen näköiset ratsastushousut. "Normaaleista" toiset on vähän paksummat ja toiset ihan perus ohuet. Molemmat on BVertigon nahkapaikoilla, joissa on vielä kokogripit. Tykkään molemmista tosi paljon! Talvihousut  on CRW:n . Kaikissa on myös sukkapuntit, jotka on ehdottomasti plussaa. Siniset "normiratsastushousut" on siis paksummat ja hieman korkeavyötäröisemmät. Niitä käytän alkusyksystä ja -keväästä, sekä pikkupakkasilla.Tummemmat on taas kesähousut ja niissä on normaalia ehkä vähän korkeampi vyötärö. 


Talvihousuista kirjoitin myös suosikit-postaukseen. Nää hylkii siis vettä ja sisällä on lämmin vuori. Oon ollut tosi tyytyväinen!

 Hanskat.
Hanskoja mulla on aika paljon ,mutta koville pakkasille mulla on Roecklin toppahanskat ja nollakeleille vähään ohuemmat talvihanskat, jotka on myös Roecklin. Kesähanskat on mulla myös jotkut nahkaset, merkkiä en muista. Kengät&chapsit&saappaat.
Kesäratsastuskenkinä mulla on jotkut Horzen ihan tavalliset jodhpurit ja talviratsastuskenkinä sitten vuorelliset BVertigon talvijodhpurit. Niiden kanssa käytän Ariatin chapseja. 
Lisäksi mulla on talviratsastussaappaat, joista myös lisää marraskuun suosikit-postauksessa.Tässä siis nää talviratsastuskengät

Turvaliivi.
Tää on ollut mulla koko mun ratsastusuran ajan ja siis ihan basic levyliivi on. Toki tää on aika pökkelö ja varsinkin pakkasella inhottava kun jäätyy eikä jousta yhtään kun yrittää pukee päälle! Kuitenkin  on ollut hyvä, mutta ollaan kokoajan ettimässä uutta, joka olis vähän joustavampi ja ohuempi. Joten jos te tiedätte jonkun hyvän ja kevyen, sekä joustavan turvaliivin, niin vinkatkaa ihmeessä kommentteihin!

Ratsastustakit
Mulla on oikeastaan aika paljon ratsastustakkeja, mutta esittelen nyt neljä. Kylmillä keleillä käytän Horzen toppatakkia ja pikkupakkasilla käytän Pikeurin tikkitakkia. Tää on ollut mulla jo monta vuotta, mutta on kyllä tosi hyvä ja kestävä! Syksyllä/kevällä käytän CRW:n softshell takkia, josta tykkään myös paljon. Kolmantena on Niihaman Kisatiimi-fleece, jota käytän muiden takkien alla/maneesissa/viileillä kesäkeleillä. 
Kivasti noita Kuun karvoja tossa :DToivottavasti tykkäsitte postauksesta! :)

~Pauliina


8 kommenttia:

 1. Tykkäsin kyllä lukea taas kerran! Tänä vuonna taas monessa blogissa on joulukalentereja mutta pakko myöntää että tää sun blogin joulukalenteri on varmaan ainoo jota ite jaksan mielenkiinnolla seurata! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Ja hyvä että joulukalenteri on ollut mielenkiintoinen!

   Poista
 2. Kivan näköisiä varusteita! Sattuipa muuten silmään myös, että sulla on jotakuinkin samanväriset hiukset kuin mulla, ehkä vähän tummemmat ja lyhyemmät, mutta silti. :D

  VastaaPoista
 3. Onko nuo Roecklin toppahanskat mielestäsi minkälaiset? :) minä olen harkinnut sellaisten hankkimista, mutta en osaa päättää :'D Suosittelisitko siis, vai onko jotain miinuksia mielessä? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ite tykkään niistä ja pitokin on hyvä! Mulla kuitenkin tulee tosi helposti kylmä sormiin, joten maastoilessa tai kylmemmillä keleillä ulkona pitää olla ohuet silkkihanskat alla, että tarkenee. Maneesissa menee kuitenkin hyvin ilman alushanskojakin. Eli voisin kyllä suositella :)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :--)