12/13/2016

JOULUKALENTERI #13: HALUAN, HALUAN, HALUAN...

Moikka! Tänään kolmannestatoista luukusta paljastuukin toivepostaus. Listaan tähän siis tuotteita, mitä haluaisin hankkia jossain vaiheessa. Ja eiköhän vaan mennä katsomaan, mitä sieltä listasta löytyy!

Ihan ensimmäisenä sellainen juttu, joka löytyy myös mun joululahjatoivelistalta.
Eli Freejump-jalustimet mustana. Oon kuullut näistä paljon hyvää ja kerran myös kokeilin ite. Tykkäsin tosi paljon silloin mennä ja hypätä niillä, joten päätin nyt toivoa sellaisia ihan omaksi. Nehän on myös turvajalustimet, eli siitäkin paljon plussaa. Ja onhan ne ainakin mun mielstä tosi

"Jalustin, jossa leveä jalkalaatta ja joustava ulkoreuna. Vähentää riskiä tarttua jalustimeen satulasta suistuttaessa. Antaa erittäin hyvän tuen jalalle ja pohje asettuu hyvään asentoon."

Kuva: Pinterest  Lainaus: Hööks

Toisena on Tipperary-turvaliivi. Oon kattellu jo kauan uutta turvaliiviä ja haluaisn ehdottomasti 
sen! On niin kevyt, eikä estä liikkumista hevosen selässä, kuten useimmat turvaliivi. Ainut juttu on vaan se, että sillä ei saa kisata kenttää, mutta sitä tuskin nyt kisaisinkaan. Tää on vaan niin kallis, ettei viitsi ostaa aiemmin ,ennenkuin ei kasva enää.Kuva: Karlynnequestrian.com

Kolmantena on T-stable grippiohjat. Mun mielestä nää on sekä kivannäköiset, sekä vielä sanotaan, että superpitävät! Aionkin varmaan ostaa nää sitten, kun meidän nykyiset ohjat menee rikki, tai kun oon käytänyt niitä tarpeeksi kauan :D
"Vahvasta grippimateriaalista tehdyt ohjat, kolme eri pituutta. Pyörimättömät lukot, yhteinäinen kappale. Lukot kiinnitetty niiteillä. Näissä ohjissa säilyy pito myös sateella!"
Kuva ja lainaus: House of horses

Neljäntenä on itse suunniteltu Samshield-kypärä. Samshieldin nettisivuilla voi siis suunnitella itsensä näköisen kypärän ja itse haluaisin kuvassa olevan. Ainut este on vaan hinta, sillä tän kypärän hinnaksi tuli 840e... :D No, en tiedä jääkö haaveksi vain, mutta olishan tää aika kiva kun saa vielä suunnitella itse!


Viides juttu onkin estesatula. En nyt osaa sanoa mitään tiettyä merkkiä ja mallia, mutta joku sellainen, joka on tietenkin hyvä Kuulle! Jossain vaiheessa saatetaankin hankkia Kuulle estesatula. Onhan sillä kuitenkin aina eriasia hypätä, kuin ykeissatulalla, vaikka ei siinäkään mitään vikaa ole. 

Kuva: Horze

Viimeisenä on Equiline soundless korvahuppu. Tää ois Kuulle ihan superhyvä, ettei tarttis laittaa tulppia ollenkaan, vaan pelkkä huppu riittäisi! Tästä kerrotaan Reunoksen sivuilla seuraavasti:
"Equilinen Soundless korvahuppu takaa hevoselle keskittymisen suoritukseen ilman ympäristön melua.Korvaosa koostuu kolmesta kerroksesta: ulko-ja sisäpinta on pehmeää, erikoiskäsiteltyä antibakteerista ja allergisoimatonta puuvilla. Välikerros teknistä, äänieristävää materiaalia."
Kuva: Ratsastuskauppa.fi

Mitä juttuja te haluaistte? Onko jotain samoja, mitä mulla?

~Pauliina


9 kommenttia:

 1. Omituista kyllä, mutta itselleni ei ainakaan tule mieleen paljoa mitään mitä haluaisin! :D Toki Equestrian Stockholmin huopien ja korvahuppujen perään oon kuolannut jo aika pitkään mutta ne on sen verran hintavia etten näin satunnaiseen käyttöön niitä viitsisi ostaa. :P Kivoja toiveita sulla kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, itellä kun vaan miettii niin aina on jotain juttuja mitä haluaisi! :D Noi ES jutut on kyllä kans tosi kivoja, mutta tottahan toi että jos aina välillä vain käyttää, niin hinta on aika suolainen! Mutta kiitti :)

   Poista
  2. Hinta suolainen ja huonolaatusia, equilinen huovat parhaita!

   Poista
 2. Winniellä (tai siis Essillä :D) on turkoosit T-stablen ohjat. Superpitäväksi en kyllä sanoisi. Itse en ainakaan jaksaisi käyttää niitä säännöllisesti koulutuuppailussa (W on suusta välillä aika epätasainen), koska ohjissa ei ole ollenkaan niitä nystyjä stoppareina ja ohjat liusuvat helposti pidemmiksi :/ Esim jalkkistreeneissä, joissa ohjat on lähes koko ajan pitkät/ puolipitkät niin ohjat ajavat kuitenkin asiansa hyvin! Ja onhan niissä nyt kuitenkin kivasti väriä, jos päivän teema on turkoosi/sininen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, no ehkä en sittenkään taida niitä ostaa! Itellä kun meinaa välillä ne stopparilliset ohjatkin meinaa liukua nyrkin läpi, niin mitä se sitten olisi noilla! Kiitos kun kerroit :)!

   Poista
 3. Kivoja toiveita sulla on! :) mä en oikein viellä tiedä mutta jotain hevos kamaa kuitenkin varmaan:)

  VastaaPoista
 4. Aika yks yhteen näyttää meidän varustemieltymykset olevan - Tipperaryn turvaliivi on ostoslistalla ja Samshieldin kypäränkin haluaisin hankkia kun seuraavaksi kypärän hankinta tulee ajankohtaiseksi. Free Jumpit on myös ehdottomasti omat lempparijalustimet, niin mukavat ja ulkonäöltäänkin mieluisat! En tiedä onko sulla tarkoituksena hankkia Litet vai Prot, mutta tuota Pro-mallia suosittelen lämpimästi, Litessä pito on huonompi eikä kapeampi jalkalaatta tunnu yhtä tukevalta. Noilla T-Stable ohjilla oon mennyt kerran, eikä pito ollut ainakaan näin kumiohjiin tottuneen näkökulmasta kummoinen. Hauskan ulkonäön lisäksi en muuta positiivista noista ohjista keksi.. 🙄 Oon tykännyt sun joulukalenterin luukuista (ja ennen kaikkea monipuolisesta sisällöstä! kovasti, kaiken kiireen keskellä kommentointi on vain jäänyt. 😨 Mielenkiintoisia postauksia nää on kumminkin ollut jokainen! :)

  VastaaPoista
 5. Aika hyvin! Juu, ite ajattelin hommata noi prot, kun ne kestää sitten melkeimpä ikuisesti. Ja muutenkin tosi tukevat ja hyvät, joten ei niitä sitten tee mieli vaihtaakaan. Noi grippiohjat taitaakin jäädä ostamatta, sillä oot jo toinen, joka ei suosittele. Ja kiva kuulla, että oot tykännyt joulukalenterista! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi! :--)