7/21/2016

PONINOMISTAJA

Moikka taas! Nyt olisikin aika isoja uutisia, eli niinkuin otsikko jo kertoo, musta tuli ponin omistaja. Ei, en ostanut Kuuta, ei oo edes myynnissä ;) Vaan siis, tää poni eli Leijonamielen Leenu, on 12v musta shettistamma! Jatkan siis Kuulla ihan normaalisti tottakai, mutta tää on tämmönen lisä :D 
Ostettiin tää poni Kuun omistajan ja tallin omistajan, sekä heidän kaverinsa kanssa kimppaan. Oltiin kattomassa tätä yksi sunnuntai Akaassa ja kaikki taisi ihastua siihen heti! Poni oli ollut siis tyhjäkäytöllä kaksi vuotta, eli sen kunto ei ole tällähetkellä mikään kehuttava, mutta kun alkaa vaan touhuilemaan sen kanssa, niin kyllä se siitä aika nopeasti kasvaa! Kokeilin myös ratsastaa(tottakai) ja oli kyllä oikein mukava. Ei ollut sellainen laiska pallero, mitä jotkut shettikset, vaan oli kivasti menohaluja :) Oon tällä hetkellä siis meistä omistajista ainoa, joka sillä pystyy ratsastamaan, eli mä saan myös tavallaan kouluttaa sen, vaikka se jo perusasiat osaakin . Leenu on myös opetettu ajolle, eli tullaan myös kärryttelemään paljon. Ajattelin myös alkaa harrastamaan Leenun kanssa poniagilityä! 

Ja tänään, eli maanantaina 1.8 me haettiin Leenu Kuun tallille. Matka meni hyvin ja tästä se lähtee! Eli jatkossa blogista voi lukea myös Leenun kuulumisia :)
~Pauliina12 kommenttia:

 1. Onnea ponista, mukavan näköinen tapaus! :)

  VastaaPoista
 2. Onnittelut ponin omistajalle! :) Haluatko että teen Leenusta samanlaisen "esittelypalkin" blogin sivupalkkiin, mikä susta ja Kuusta löytyy?

  VastaaPoista
 3. Onnea teille ja toivottavasti alkaa sujua hyvin :)

  VastaaPoista
 4. Onnittelut ihanasta ponista, on kyllä nätti!

  VastaaPoista
 5. Ompas Leenu söpöläinen! Pidä hauskaa sen kanssa!❤

  VastaaPoista
 6. Söpö poni sul (; eivaa onnee oikeesti <3 Mut äijä vaa päästelee kisahousuil menemää (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks❤️ Ja tottakai parhaat housut jalas tollasel pitää ratsii ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi! :--)